67,18 €*
Food Safety

Food Safety

Contemporary World Issues
A Reference Handbook, 2nd Edition
 Buch
Sf Besorgungstitel | Versandkostenfrei
We may assume there are very few problems with food safety today. Yet each year, in the United States alone, about 76 million people get sick, 325,000 people are hospitalized, and 5,000 people die from food-borne illnesses. It turns out that technology-which we once thought was the solution-has simply compounded the problem.
This work is a detailed survey of food safety issues today, from E-coli contamination in fruits and vegetables to food production practices that increase antibiotic resistance.

Produktdetails

Autor: Nina E. Redman
ISBN-13: 9781598840483
ISBN: 1598840487
Einband: Buch
Seiten: 331
Gewicht: 666 g
Format: 161x236x30 mm
Sprache: Englisch

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

 

Rezensionen

Autor: Nina E. Redman
ISBN-13:: 9781598840483
ISBN: 1598840487
Erscheinungsjahr: 22.05.2007
Verlag: ABC-CLIO
Gewicht: 666g
Seiten: 331
Sprache: Englisch
Auflage 2 Revised edition
Sonstiges: Buch, 161x236x30 mm, 1, black & white illustrations