19,42 €*
150 Best Dips and Salsas: Plus Recipes for Chips, Flatbreads and More

150 Best Dips and Salsas: Plus Recipes for Chips, Flatbreads and More

 Taschenbuch
Sf Besorgungstitel | Versandkostenfrei
Mouthwatering recipes for dips and salsas - the most sociable of party dishes that encourage guests to congregate by scooping and munching.

Mehr zum Thema

    Cooking / Wine; COOKING / Courses & Dishes / Appetizers; COOKING / Entertaining

Produktdetails

Autor: Judith Finlayson
ISBN-13: 9780778804857
ISBN: 0778804852
Einband: Taschenbuch
Seiten: 192
Gewicht: 408 g
Format: 251x178x15 mm
Sprache: Englisch
Autor: Judith Finlayson, Jordan Wagman
Judith Finlayson is the author of dozens of bestselling cookbooks. Jordan Wagman was recently nominated a "Rising Star in North America" by the James Beard Foundation.

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

 

Rezensionen

Autor: Judith Finlayson
ISBN-13:: 9780778804857
ISBN: 0778804852
Erscheinungsjahr: 11.09.2014
Verlag: ROBERT ROSE INC
Gewicht: 408g
Seiten: 192
Sprache: Englisch
Sonstiges: Taschenbuch, 251x178x15 mm