35,49 €*
Lidia's Italy in America
Der Artikel wird am Ende des Bestellprozesses zum Download zur Verfügung gestellt.

Lidia's Italy in America

Alfred A. Knopf
 Ebook
Sf Sofort lieferbar
From one of America's most beloved chefs and authors, a road trip into the heart of Italian American cooking today-from Chicago deep-dish pizza to the Bronx's eggplant parm-celebrating the communities that redefined what we know as Italian food.
As she explores this utterly delectable and distinctive cuisine, Lidia shows us that every kitchen is different, every Italian community distinct, and little clues are buried in each dish: the Sicilian-style semolina bread and briny olives in New Orleans Muffuletta Sandwiches, the Neapolitan crust of New York pizza, and mushrooms (abundant in the United States, but scarce in Italy) stuffed with breadcrumbs, just as peppers or tomatoes are. Lidia shows us how this cuisine is an original American creation and gives recognition where it is long overdue to the many industrious Italians across the country who have honored the traditions of their homeland in a delicious new style.

And of course, there are Lidia's irresistible recipes, including
· Baltimore Crab Cakes
· Pittsburgh's Primanti's Sandwiches
· Chicago Deep-Dish Pizza
· Eggplant Parmigiana from the Bronx
· Gloucester Baked Halibut
· Chicken Trombino from Philadelphia
· authentic Italian American Meatloaf, and Spaghetti and Meatballs
· Prickly Pear Granita from California
· and, of course, a handful of cheesecakes and cookies that you'd recognize in any classic Italian bakery

This is a loving exploration of a fascinating cuisine-as only Lidia could give us.

Mehr zum Thema

    COOKING / Regional & Ethnic / Italian; COOKING / Regional & Ethnic / American / General; COOKING / Individual Chefs & Restaurants; cooking; cookbooks; cookbook; cook books; italian cookbook; pizza; pizza cookbook; italian cooking; New York City; New Orleans; Baltimore; Pittsburgh; Chicago; road trip; chef; pasta; pasta cookbook; foodie; cook book; cooking books; italian cookbooks; cooking gifts; foodie gifts; gifts for foodies; food; recipes; dinner; italian food; food network; restaurant cookbo

Produktdetails

Autor: Lidia Matticchio Bastianich
ISBN-13: 9780307700612
ISBN: 0307700615
Einband: Ebook
Seiten: 384
Sprache: Englisch
Autor: Lidia Matticchio Bastianich, Tanya Bastianich Manuali
Lidia Matticchio Bastianich is the author of seven previous books, five of which have been accompanied by nationally syndicated public television series. She is the owner of the New York City restaurant Felidia, among others, and she gives lectures on Italian cuisine throughout the country. She lives on Long Island, New York.Tanya Bastianich Manuali received her Ph.D. in Renaissance art history from Oxford University. In 1996 she started Experienze Italiane, a travel company that arranges food, wine, and art tours to Italy. She also co-authors books with her mother, Lidia; manages Lidia's product line; and serves as the cultural and art consultant for the art series. She lives on Long Island.From the Hardcover edition.

Zu diesem Artikel ist noch keine Rezension vorhanden.
Helfen sie anderen Besuchern und verfassen Sie selbst eine Rezension.

 

Rezensionen

Autor: Lidia Matticchio Bastianich
ISBN-13:: 9780307700612
ISBN: 0307700615
Verlag: Knopf Doubleday Publishing Group
Größe: 35865 KBytes
eBook Format: EPUB
Kopierschutz: 2 - DRM Adobe
eBook Typ: Adobe Digital Editions
Seiten: 384
Sprache: Englisch
Sonstiges: Ebook, 159 PHOTOGRAPHS IN TEXT

Kopierschutz

Adobe-DRM

Adobe-DRM ist ein Kopierschutz, der das eBook vor Mißbrauch schützen soll. Dabei wird das eBook bereits beim Download auf Ihre persönliche Adobe-ID autorisiert. Lesen können Sie das eBook dann nur auf den Geräten, welche ebenfalls auf Ihre Adobe-ID registriert sind.

Wasserzeichen-DRM

Das sogenannte Soft-DRM erlaubt das Kopieren und die Weitergabe an Dritte. Im Buch werden allerdings Informationen zum eBook-Kauf an sichtbaren und unsichtbaren Stellen (Wasserzeichen) eingetragen – z.B. Ihre E-Mail-Adresse oder die Transaktions-Nummer. Illegale Kopien eines eBooks können dadurch jederzeit zu Ihnen zurückverfolgt werden.

eBooks ohne DRM

Hierbei handelt es sich um eBooks ohne Kopierschutz. Allerdings ist auch hier eine Weitergabe an DDritte nicht zulässig, weil Sie nur die Rechte zur persönlichen Nutzung erwerben.

Dateiformate

EPUB (Electronic Publication)

EPUB ist ein offener Standard für eBooks und eignet sich besonders zur Darstellung von Belle­tristik und Sach­büchern. Der Fließ­text wird dynamisch an die Display- und Schrift­größe ange­passt. Auch für mobile Lese­geräte ist EPUB daher gut geeignet.

PDF (Portable Document Format)

Mit einem festen Seiten­layout eignet sich die PDF besonders für Fachbücher mit Spalten, Tabellen und Abbildungen. Eine PDF kann auf fast allen Geräten angezeigt werden, ist aber für kleine Displays (Smart­phone, eReader) nur eingeschränkt geeignet.

Systemvoraussetzungen:

PC/Mac: Mit einem PC oder Mac können Sie dieses eBook lesen. Sie benötigen eine Adobe-ID und die Software Adobe Digital Editions (kostenlos).

eReader: Dieses eBook kann mit (fast) allen eBook-Readern gelesen werden. Mit dem amazon-Kindle ist es aber nicht kompatibel.

Smartphone/Tablet: Egal ob Apple oder Android, dieses eBook können Sie lesen. Sie benötigen eine Adobe-ID sowie eine kostenlose App.